Aštuntokai lankėsi Vilniaus Tuskulėnų gimnazijoje ir Vilniaus Licėjuje

Aštuntokų atsiliepimai apie aplankytas gimnazijas:

Kovo mėnesio 20 d. turėjome progą gyvai apsilankyti Vilniaus Tuskulėnų gimnazijoje. Mokykloje mus pasitiko mokyklos direktorė bei mokyklos pavaduotoja. Sužinojome plačiau apie mokykloje vykdomas veiklas tokias kaip šokių vakarai, pi skaičiaus dienos minėjimas ir kitus mokykloje vykdomus renginius. Turėjome galimybę pasivaikščioti po pačią mokyklą ir išgirsti vaikų patirtis šioje mokykloje. Mokykla pasirodė jauki, padedanti atsiskleisti, didinanti mokinių kūrybiškumą ir komandinį darbą. Įkvepianti aplinka ir šypsenos vaikų veiduose kviečia mokytis šioje mokykloje.

O po dviejų dienų mus į svečius priėmė Vilniaus Licėjaus direktorius, suorganizavęs atskirą  apsilankymą tik mūsų mokyklos mokiniams. Mokykla labai tvarkinga, neseniai renovuota bei estetiška. Licėjaus direktorius papasakojo plačiau apie mokyklą, mokiniai klausė juos dominančių klausimų. Ypač suintrigavo popamokinė veikla ir įvairūs mokinių vykdomi renginiai. 

Labai dėkojame Tuskulėnų ir Licėjaus gimnazijoms už puikų šansą pajusti mokyklos atmosferą ir pasidomėti rūpimais klausimais.