Mokytojo diena sporto ritmu

Šįryt mūsų pedagogai atvykę į mokyklą papuolė į sporto rungčių ruožą, pajudėjo, puikiai įveikė rungtis ir stojo ant aukščiausios pakylos. Sveikiname visus mokytojus su profesine švente. Linkime optimizmo, sėkmės ir visad jausti mokinių palaikymą!

Ačiū iniciatyviems mokiniams bei darbuotojams, kurie kasmet šią dieną paverčia ypatinga!

« 2 »

Dėkojame Robertui Žilo už puikų sporto veiklų stadione video:

Ačiū aktyviai įsitraukusiems į įvairių sporto šakų judesio, šokio, taiklumo užduotis bei šių veiklų organizatoriams: 2a klasės mokinės Aurėjos tėčiui Alanui Dzeranovui, Zumbos trenerei Rositai, Karate trenerei Margaritai Čiuplytei, Vilnius Football Academy treneriams, Bernatonio dviračių akademijos trenerėms, mūsų progimnazijos mokytojams!

« 2 »

Veiklos klasėse:

Mokykloje spalio 5 d. paskelbus sporto ir sveikos gyvensenos diena, pamokėlę „Sveika šypsena“ pravesti pasisiūlė 3e kl. mokinės Lukrecijos mama, p. Renata. Ji mokinius supažindino su dantų valymo technika ir priemonėmis. Kiekvienam mokiniui padovanojo dantų valymo priemonių, motyvuojančių valytis dantis. Pamokos pabaigoje mokiniai sušoko linksmą dantukų valymo šokį. Trečiokai vieningai pripažino, kad nieko nėra gražesnio už sveiką šypseną veide. Dėkojame p. Renatai už įdomią ir turiningą pamoką.

7c kl. 2-3 pamokas vedė Dominyko mamytė Eglė, kuri vaikams davė žinių apie sveikatą gyvenimo būdą. 7c kl. kolektyvas dėkoja už lauktuves, mankštą ir gera nuotaiką.

Nėra galerija pasirinktas ar galerija buvo ištrintas.

2b klasės mokinio Lauryno tėtis Minvydas vedė pamoką apie plaukimą. Jis 18 m lankė plaukimo treniruotes, daugkartinis Lietuvos plaukimo čempionas, tarptautinių varžybų prizininkas, Europos čempionatų bei Sidnėjaus olimpinių žaidynių dalyvis. Įdomiai papasakojo apie plaukimo sporto šaką, pasidžiaugė savo laimėjimais.

2 e klasėje Miglės tėtis pasakojo apie tinkamą aprangą ir apavą sportuojant.

1e klasėje tėvų vedamos pamokos tema – regbis.
4e klasės mokinės Gabijos tėtis Maksimas ir mama Milana vedė pamoką apie olimpines žaidynes, pristatė emblemas, simbolius, medalius. Mokiniai varžėsi tarpklasinėse kvadrato varžybose, buvo kalbama apie gero poilsio reikšmę ir svarbą.
4a klasės mokiniai gamino sveikuoliškas salotas ir šėlo auksiniuose rudens lapuose
Kam patinka žaisti lauke? Gal norėtumėte išbandyti lauko tenisą? Jį pradėti žaisti niekada nevėlu! 2a klasės mokinio Tomo tėtis Marius vaikams papasakojo apie lauko tenisą, šio žaidimo taisykles. Smagu buvo išbandyti kai kuriuos žaidimo elementus. Aktyviausi ir atidžiausiai dalyvavę pamokoje dar ir dovanų gavo!

Nuo pat ryto 3 c klasės mokinių laukė staigmenos- pamokas vedė tėveliai. Luko mama Renata yra šeimos gydytoja, todėl puikiai pravedė “sveikuolišką” matematikos pamoką. Edvino mama Dainora visų laukė mokyklos stadione paruošusi linksmų estafečių. Fizinė veikla tuo dar nesibaigė. Tado tėtis Vidmantas visus sukvietė į orientavimosi rungtis, kurias pavyko sėkmingai įveikti. Dienos pabaigą vainikavo linksmasis protmūšis, kurį organizavo Guosnės mama Indra. Diena išties kupina įspūdžių, puikios nuotaikos. Staigmena pavyko. Ačiū tėveliams!!!

Penktų ir šeštų klasių mokinių komandos gamino sveikiausias ir skalniausias pasaulyje vaisių salotas

Jau tradicija, kad Mokytojų dieną įprasta susikeisti vaidmenimis, tad 3B klasės tėveliai kūrybingai ir su humoru atsiliepė į iššūkį stoti prieš klasę. Vytauto tėvelis papasakojo ir pademonstravo, kodėl sportuojant svarbu pasirinkti tinkamą sportinę aprangą ir avalynę. Antai tinkama sportinė apranga ne tik suteikia daugiau pasitikėjimo, tačiau ir gerina rezultatus, mažina traumų tikimybę. Mato mamytė dalijosi ne tik naujausiais japonų mokslininkų tyrimais, bet ir asmenine patirtimi apie vandenį bei jo svarbą aktyviai gyvenant, o po Marijos mamytės pamokos moksleiviai gavo apdovanojimus – kaip tikrose varžybose! Džiaugiuosi, kad drauge su moksleiviais ir tėveliais esame viena komanda!