Dalyvaujame projekte „Šiuolaikiškas matematinių gebėjimų ugdymas ir pažangos stebėsena“

Džiaugiamės, kad mūsų progimnazijos net šešios klasės (2c, 2d, 3a, 3c, 3e ir 5a), t. y. 151 mokinys turi galimybę nemokamai dalyvauti projekte „Šiuolaikiškas matematinių gebėjimų ugdymas ir pažangos stebėsena“, skirtame 2, 3 ir 5 klasės mokinių matematikos mokymui(si) ir pažangos stebėsenai naudojant dirbtinio intelekto technologiją. Eduten Playground platformas 2021 m. finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė.

Eduten Playground yra kruopščiai sukurta mokymosi aplinka, paremta daugiau nei 15 metų universitetiniais skaitmeninio mokymo ir mokymosi tyrimais.

Šiuolaikinės skaitmeninės matematikos mokymo ir mokymosi aplinkos, su dirbtinio intelekto elementais, padeda mokytojams efektyviau ir greičiau priimti ugdymo individualizavimo sprendimus. Tikslingai stebint mokinių pasiekimus ir parenkant užduotis, gerinami mokinių pasiekimai, numatomi mokymo(si) tikslai kiekvienam mokiniui, sėkmingiau pritaikomos užduotys specialiųjų poreikių vaikams. Mokytojams – trumpėja pasiruošimo matematikos pamokoms laikas. Tai leidžia pateikti tinkamą matematinį iššūkį bei didina kiekvieno mokinio motyvaciją.

Eduten platformos privalumai ir pagalba mokytojams