Mokinių dailės darbai

Dailės pamokų metu 5-ųjų klasių mokiniai belaukdami pačių gražiausių ir šilčiausių metų švenčių – Šv. Kalėdų, kūrė prakartėles. Mokinių rezultatus galite pamatyti virtualioje parodoje ,,Pasakojai apie svarbius įvykius”.
Šeštokai kūrė suvenyrus, kurie atspindėtų juos pačius, jų pomėgius ir pan. Mokinių suvenyrus galite pamatyti virtualioje parodoje ,,Dovana atminimui”
7-ųjų klasių mokiniai analizavo senųjų tautų raštą, juo rėmėsi ir sukūrė savo unikalų raštą, kuriame užkodavo slaptą žinutę. Visa tai pamatysite virtualioje parodoje ,,Žinia pasauliui”.
8-ųjų klasių mokiniai susipažino su vitražo gamybos principais ir patys praktiškai pabandė sukurti vitražą iš namuose turimų priemonių. Mokinių išties kūrybiškus rezultatus galite pamatyti virtualioje parodoje ,,Vitražas”.
Vėliau 8-okai analizavo stilius: avangardą, klasikinį ir kt. Paskui patys turėjo sukurti savo stilių atitinkantį įvaizdį. Vizualiam pateikimui būdus rinkosi įvairius, kas save fotografavosi, kas koliažus kūrė, o kai kas nepamiršo ir piešimo. Kviečiu mokinių kūryba pasigrožėti virtualioje parodoje ,,Kuriame savo stilių”.