Ateities planų ir darbų aptarimas

Rugsėjo 30 dieną mokykloje sulaukėme garbingų svečių. Pas mus atvyko LR Seimo narė Paulė Kuzmickienė ir Vilniaus miesto mero pavaduotojas Valdas Benkunskas.

Apžiūrėjusi mokyklos teritoriją, Paulė Kuzmickienė negailėjo pagiriamųjų žodžių už sutvarkytus gėlynus ir visos aplinkos švarą. Nekaip atrodė tik šalia stadiono buvusios sporto aikštelės. Pasikalbėjęs su futbolą žaidžiančių vaikų treneriais ir FK Geležinis vilkas vadovais Valdas Benkunskas informavo, kad mūsų mokyklos sporto aikštynui numatytas visiškas atnaujinimas: dirbtinė futbolo vejos danga ir naujas bėgimo takas, naujų krepšinio ir tinklinio aikštelių įrengimas. Darbai bus atlikti iki kitų mokslo metų pradžios.

Svečiai pastebėjo, kad nėra galimybės į mokyklą patekti neįgaliesiems. Paulė Kuzmickienė aptars šią problemą su Žirmūnų mikrorajono seniūne ir duos mums žinią apie galimus sprendimus.
Mokyklos sporto salė nuo intensyvaus naudojimo jau prašosi remonto. Valdas Benkunskas pasiūlė skelbti konkursą grindų dangos pakeitimui ir per rudens mokinių atostogas pakeisti visą dangą, tam skiriant 30.000 eurų savivaldybės lėšų.

Prie kavos puodelio linksmai ir dalykiškai pabendravę su mokinių tėvais, nekartą mokykloje matyti svečiai išvyko. Dėkojame už skirtą mūsų mokyklai dėmesį ir rūpinimąsi mokinių ugdymosi aplinka.